Nyereményjáték menete és szabályzata

Varázslatos babaszoba nyereményjáték!👼

Mostani játékunk során a csodálatos édesanyákat szeretnénk megajándékozni, ahol egy igazi álom babaszobát fogunk kisorsolni több, mint 200.000 forint értékben a @minimindhungary jóvoltából.

Ha szeretnéd megnyerni a képen látható összes terméket, akkor nincsen más dolgod, mint:

💫 Követi a játékban résztvevő felhasználókat:

@tucsiii

@_szabo.betti_

@alexyvivilifestyle

@doboagi

@krisztike.09.26

@nagyadrimusic

@minimindhungary

@szecsidebora

@zsofiakelemen

@polgarkriszta

@tamaracserhati

@biuspal

2.        Az nyereményjátékban résztvevő fotó like-olása

3.       A játékosoknak az adott fotó alatt kommentben tag-elniük kell 2 ismerősüket!

4.       A játékosok megsokszorozhatják esélyeiket! Ahányszor két ismerőst tag-elnek különböző kommentekben, annyiszor kerül a nevük a sorsolásba.

A nevezés kizárólag akkor érvényes, ha a játékos minden, 1. pontban felsorolt IG oldalt követ, like-olta azt a képet, ahol kommentelt, be tag-elte 2 ismerősét (ez azért fontos, hogy nehogy kimaradjon a neve.)

A játék 2020.07.18.-án 21:00-kor zárul. A sorsolás 48 órán belül történik. A játékban való részvételeddel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod ezt a szabályzatot.

Nyeremény 200.000 Ft összértéknen:

✨Házágyikó választható méretben

✨Labdamedence választható sima medencével és labdaszín összeállítással

✨Minimind játéktároló választható színben

✨Átalakítható roller választható színben

✨Minimind uniszex kantaros nadrág szett

✨Nara’s Gardrobe fejpánt szett

✨Little Ducht memória játék

✨Little Ducht kávéfőző

✨Little Ducht húzható kiselefánt

A nyertes, nyereményét nem válthatja pénzre sem a Szervezőknél, sem a MiniMind-nál. A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 14. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. 14-18 éves korig a játékhoz szülői beleegyezés szükséges. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak. A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás.