BEMUTATKOZUNK

Egyedi, stílusos, különleges design termékek és gondolatok a szép és kellemes gyermekkorért mint emlékért és élményért miniknek és szülőknek egyaránt.

Vass-Szabó Betti vagyok, a Minimind Hungary tulajdonosa és kitalálója. A márkát közel 6 éve alapítottam, mikor az első kislányom vártam. Azóta már három gyermek büszke anyukája lehetek.

A legfontosabb számomra, hogy a lehető legjobb minőséget, bevizsgált és tesztelt termék kínálatot állítsak össze. Olyanokat, amiket én is akár napi szinten használok, és adok a gyerkőcök kezébe.

A mindennapokban most arra törekszem, hogy a márkát és weboldalt, a termékkínálatot megújítsam és egy érdekes és új Minimind világgal találkozhassanak a vásárlóim.

Amellett, hogy folyamatosan kutatom és keresem a legújabb design termékeket, tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozom.

Igyekszem a szolgáltatások még különlegesebbé és egyedibbé tenni a márkát, nálunk nem csak a legjobb ajándékot találjátok meg, szívesen segítek megszervezni, felejthetetlenné tenni a születésnapokat, babavárót egyéb eseményeket.

A rengeteg ötlet és termék között könnyű elveszni! Segítünk a számodra legmegfelelőbb stílust megtalálni és beszerezni a legapróbb dologtól a legnagyobbig mindent, ami csak kellhet. A babaszoba tanácsadáson segítségedre leszünk, hogy veled együtt megálmodjuk és megvalósítsuk a tökéletes bababirodalmat.