VOX – Leaf babaszoba szett – White

Original price was: 277.980 Ft.Current price is: 250.182 Ft. tart. az ÁFA-t

1. Átalakítható 70×140-es babaágy:

Amikor eljön az ideje, ez a csodálatos kiságy az oldalak eltávolításával kisgyermekággyá varázsolható, amely tökéletes a gyermekkor felé vezető első lépcsőfokon!  A kiságy  három különböző magasságba állítható, így a növekedés során történő igazítása egyszerű feladat lesz. Az egyszerű kialakítás nagyszerű kiindulópont álmai gyerekszobájának megalkotásához!

2. Nagyszekrény:

Az egyik oldalon négy nagy tároló résszel, a másikon pedig egy polccal és két akasztósínnel ez a bútor nemcsak a ruháit tartja rendben, hanem minden egyéb szükséges dolgot is kéznél tarthat. Egyajtós maratott fogantyúval készült. Stílusos és praktikus, mivel lágyan záródó rendszerrel rendelkezik.

3. Pelenkázó komód toldalékkal:

Három nyitott polccal és egy szekrényes résszel felszerelt, amelyben újabb két polcos rész kapott helyet. Tökéletes a lényeges dolgok tárolására! Az a nagyszerű ebben a darabban, amikor a pelenkázó egységre már nincs szükség, eltávolítható, és gyönyörű komóddá varázsolható, amely együtt nőhet a kicsivel. Maratott fogantyúval készült. Stílusos és praktikus, mivel lágyan záródó rendszerrel rendelkezik.

Gyártási idő:4-6 hét
A bútorok szállítási költségét egyedileg kalkuláljuk súly, méret és cím alapján.

Cikkszám: Voxleaf-babaszobaszettwhite Kategória: Címkék: , ,
Facebook
Instagram
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial